Få din perfekte arbejdsplads hos CPH:OFFICE

Leje af lokaler, kontorer, mødelokaler og studiepladser: Ønsker du at finde den ideelle arbejdsplads, der matcher dine behov og præferencer?

Velkommen til CPH:office, et kontorfællesskab beliggende centralt i København, på Frederiksberg C nær Forum Metrostation. Uanset om du har brug for et fleksibelt kontor, et mødelokale til dine vigtige møder eller endda en studieplads til at fokusere på dit speciale eller andre studieprojekter, har vi den rette løsning for dig.

CPH:office tilbyder en bred vifte af muligheder, der passer til forskellige behov og arbejdsstilarter. Her er et overblik over vores tilbud:

  1. Fleksible kontorpladser: Hvis du foretrækker at arbejde i et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø, er vores coworking-faciliteter det perfekte valg. Du kan vælge mellem en flexplads eller din egen faste kontorplads i coworking-området. Uanset om du er en enkelt freelancer eller en større virksomhed, har vi pladsen til dig med vores private kontorer med 1 til 12+ pladser. Priserne starter fra 1.695 kr/md for en flexplads og 3.295 kr/md for en fast plads i coworking.

  2. Privat kontor: Hvis du foretrækker at have dit eget private kontor, kan du vælge mellem forskellige størrelser af kontorer tilpasset dine behov. Fra kontorer til 1-2 personer til kontorer til 6-8 personer, har vi løsningen, der passer til din virksomhed. Priserne starter fra 5.495 kr/md for et privat kontor til 1-2 personer.

  3. Mødelokaler: Vores mødelokaler er perfekte til vigtige møder, præsentationer eller events. Vi tilbyder mødelokaler, der kan rumme op til 20 personer, og de er fuldt udstyret med alt, hvad du behøver, herunder internetadgang, projektor og whiteboard. Du kan også benytte vores lounge til mere afslappede møder eller samtaler. Priserne og tilgængeligheden af mødelokalerne kan variere, så kontakt os for mere information.

  4. Studiepladser: Hvis du er studerende og leder efter et roligt og professionelt sted at arbejde på dit speciale eller andre studieprojekter, tilbyder vi studiepladser på uge- eller månedsbasis. Studiepladserne er fuldt møblerede og inkluderer adgang 24/7, internet, strøm, lys, vand og varme.

Uanset hvilken type arbejdsplads du vælger hos CPH:office, får du adgang til en lang række faciliteter og fordele. Vi tilbyder hæve-/sænkeborde, skrivebordsstole, låsbare skabe, lynhurtigt fibernet, rengøring, tekøkkener med fri kaffe, te og kølet vand samt fri adgang til mødelokaler. Vi har også elevator til alle lejemål, cykelskur med lås og mulighed for privat parkering mod betaling.

Beliggende på Frederiksberg C ved Forum Metrostation, har CPH:office en attraktiv beliggenhed med nem adgang til offentlig transport og et væld af butikker, restauranter og caféer i nærheden. Du vil også have mulighed for at deltage i vores månedlige netværksarrangementer og få mulighed for at præsentere dig selv og din virksomhed eller blot mødes med andre fagfolk i vores sociale og samarbejdende miljø.

Er du interesseret i at leje et mødelokale eller en arbejdsplads hos CPH:office? Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en fremvisning? Kontakt os på info@cphoffice.dk eller ring til os på +45 88 82 67 15. Vi ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde den perfekte arbejdsplads til dine behov.

Forrige
Forrige

10 parametre for at vælge det rigtige kontorhotel i København

Næste
Næste

Flyverpladsen i et kontorfællesskab