KONTORFÆLLESSKAB & MØDELOKALE I KØBENHAVN / FREDERIKSBERG Til forsiden
Se billeder af kontoret

Specialepladser og studiepladser for studerende

Skal du til at skrive dit speciale, eller leder efter en studieplads for at fuldføre anden studierelateret opgave, tilbyder vi studiepladser på uge eller månedsbasis.
CPH:OFFICE er et kontorfællesskab i København. Vi tilbyder fuldt møblerede studiepladser til specialeskrivende og andre studerende til leje centralt ved Forum metrostation.
Prisen er inklusive: Adgang 24/7, hæve-/sænkebord(e), stol(e), reolplads, internet, strøm, lys, vand, varme, mødelokaler og cykelskur med lås.

Beskrivelse af kontorfællesskabet

Kontorfællesskabet ligger i en flot murstensbygning med elevator. Der er adgang til mødelokaler som frit kan benyttes efter behov. Kontorfællesskabet har pæne toiletter og bad. Derudover funktionelle køkkener der indeholder køleskab, mikrobølgeovn, ovn og opvaskemaskine.

Beskrivelse af kvarteret

Studiepladserne ligger yderst centralt på det populære Frederiksberg C. Attraktivt område med et væld af spændende specialbutikker, dejlige restauranter og hyggelige cafeer.
Herudover nabo til Forum Metrostation med kun 3 minutter til Nørreport og 18 minutter til Terminal 3 i Københavns Lufthavn.

Det sociale, samarbejdet og de nye muligheder

Vi har løbende studerende siddende hos os, for at skrive speciale eller opgaver. Det er derfor muligt at sparre og uveksle erfaringer med ligesindede. Dette er selvfølgelig helt det frie valg. Vi har også selvstændig erhvervsdrivende siddende så miljøet indeholder mange forskellige kompetencer.

Internet

Der er hurtigt bredbånds internet til studiepladserne. Man kan logge på både med kabel og trådløst efter behag.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os angående studieplads / specialeplads.Dankort Paypal and credit cards

Priser for studiepladser

Studiepladser
Pris pr. person pr. måned inkl. moms: 1.250 kr.

Status: Ledige. Ring og tjek venligst.


Find CPH:OFFICE on a map Se billeder af CPH:OFFICE
CPH:OFFICE
Rosenørns Alle 31, 2.
DK-1970 Frederiksberg C
og
H.C. Ørsteds Vej 50 C
DK-1879 Frederiksberg C
Telefon: +45 88 82 67 15
info@cphoffice.dk

CPH:OFFICE ApS | Telefon +45 88 82 67 15 | info@cphoffice.dk | CVR: 31 30 15 05
Adresser | Rosenørns Allé 31 | 1970 Frederiksberg C & H.C. Ørsteds Vej 50 C | 1879 Frederiksberg C

Persondatapolitik